chef

 

 

img-chef

 

Prijs op maat

 

Maatwerk

Demaes K-atering levert maatwerk.  De prijs is afhankelijk van het gekozen menu, het aantal gasten en van de bediening. U bepaalt steeds het budget en de chef zoekt naar een menu op maat.

 

Materiaal

De chef zorgt voor het nodige keukenmateriaal . U zorgt alleen voor de nodige borden, bestek en glazen.  Indien u een feestje of diner wil geven voor een grotere groep dan kunnen wij het nodige materiaal huren.  Indien u wenst zorgen we voor een totaalpakket en zorgen we eveneens voor een tent, tafels, stoelen, … of kijken we samen uit naar een geschikte zaal voor uw gelegenheid.

 

Praktisch

Wilt u graag een offerte op maat? Stuur dan gewoon een mailtje via het contactformulier of neem  telefonisch contact op.

Om praktische redenen maakt de chef eerst een persoonlijke afspraak.   Op deze manier kunnen wij een correcte offerte opstellen waarin wij rekening houden met uw smaak, budget en eventueel andere wensen.

Nadien ontvangt u, geheel vrijblijvend, een offerte die 14 dagen geldt.  Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, betaalt u binnen de 2 weken een voorschot van 30 % ter bevestiging van de overeenkomst.