Mogelijkheden

RECEPTIES

Je wenst je gasten op een originele manier te verwelkomen met een drankje en bijhorende hapjes. Demaes K-atering biedt een receptieformule aan voor elke gelegenheid. Jij bepaalt het budget.

DINER

Demaes K-atering stelt enkele mogelijkheden voor waarbij jijzelf het menu kan samenstellen. Of laat je verrassen door een mooi en creatief menu van de chef, gebaseerd op verse en seizoensgebonden producten.

BUFFETTEN

Een heerlijk buffet met mooie en verse seizoensgebonden ingrediënten.  Laat je bekoren door de creatieve en persoonlijke kijk van de chef. Wij houden graag rekening met je persoonlijke wensen en suggesties.

WALKING DINER

Tijdens een walking diner kan je in een ongedwongen sfeer met al je gasten  spreken en ondertussen genieten van een waaier aan culinaire gerechtjes.   Maak een keuze uit een ruim aanbod van de chef.

BABYBORREL

Een ideale manier om je gasten te bedanken voor hun bezoekje en geschenkje voor de geboorte van de baby.  Demaes K-atering past de babyborrel aan jouw concept aan (hartig, zoet…).

SUGGESTIE

Via onze suggestie stellen wij op regelmatige tijdstippen een aangepast menu voor met seizoensgebonden gerechten.

Suggestie menu

Al deze formules kan je toepassen op verschillende gelegenheden: bedrijfsfeest, huwelijk, geboorte, communie, familiediner, verjaardag…