img-chef

Chef

Chef Kevin De Maesschalck is van jongsafaan gepassioneerd door koken en maakte van die passie zijn beroep.  Na 15 jaar ervaring in verschillende restaurants (Du côté des olivades, Le Chalet de la forêt, Lozen Boer en Tiecelijn) start hij in 2014 zijn eigen zaak op.

De klassieke keuken vormt de basis  van al zijn gerechten.  Chef De Maesschalck gaat creatief en inventief tewerk met verse producten. Bij hem behoudt elk ingrediënt zijn eigen geur en smaak. Elk gerecht is gebracht op een originele manier met respect voor het product en met oog voor presentatie.   Alles wordt ter plaatse bereid.

Chef De Maesschalck houdt rekening met uw persoonlijke mening.  Zo kan u uw feestjes een persoonlijk toets geven en kan u toch nog genieten van uw feest.

Daarnaast biedt hij een goede service zodat alle gerechten mooi en tijdig worden geserveerd zodat u lekker mee aan tafel kan genieten.  Op deze manier kan u de nodige aandacht aan uw gasten schenken.

 

Zijn troef: een goede kwaliteit van alle gerechten.